Overslaan naar content

Horecamedewerker (8-32 uur)

  • Ermelo
Horeca

Functieomschrijving

✔ Werktijden in overleg
✔ Gezellige sfeer
✔ Blije klanten
✔ Ervaring niet vereist


Interactie is voortdurend op zoek naar leuke en energieke medewerkers voor onze horeca op de locaties Huis van Ermelo, Sportcentrum Triade en Sportcentrum Zanderij. 

Ben je service gericht en wil je altijd net een stapje harder lopen voor de klant of bezoeker dan zijn wij op zoek naar jou! Ervaring in de horeca is natuurlijk mooi meegenomen. 

Ons team is jong en ambitieus en doen er alles aan om het de klant naar de zin te maken. Want iedereen kan een kopje koffiezetten maar wanneer dat kopje koffie met een glimlach wordt geserveerd smaakt het net iets lekkerder! 


Het is mogelijk om op 1 locatie te werken maar misschien vind je het juist leuk om de locaties af te wisselen. Sta je de ene dag in het splinternieuwe Sportcentrum Zanderij en de andere dag in het bruisende Theater Huis van Ermelo. Het is allemaal mogelijk. Uiteraard word je eerste goed ingewerkt door een ervaren medewerker zodat je precies leert wat onze “do’s & don’ts” zijn. Maar met de juiste persoonlijkheid en instelling zijn we ervan overtuigd dat je het allemaal snel onder de knie zult krijgen.


Bij de rol van horecamedewerker kun je zelf het aantal werkuren bepalen per week. Wat ons betreft is (bijna) alles mogelijk zolang je maar met hart en ziel het werk uitvoert.


En mocht je na verloop van tijd interesse hebben in een ander onderdeel van Interactie zijn er natuurlijk leuke doorgroeimogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan werk als receptiemedewerker.

Interactie is een jonge organisatie en timmert hard aan de weg om alle sport en cultuur locaties voor iedereen een plezierige beleving te laten zijn. Wil jij hieraan meewerken, druk dan snel op de knop 'solliciteren'! En wie weet serveer jij binnenkort de burgemeester een lekker broodje gezond! Tot snel!

of

11 redenen om bij interactie te werken